INFORMATIKA

Minden ami az IT infrastruktúrához kell

Informatikai szaktanácsadás

Segítünk Önöknek megtervezni az informatikai rendszert, tanácsokat adunk az optimális és költséghatékony üzemeltetéshez.

Informatikai szabályzatok készítése

Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink segítségével vállaljuk ügyfeleink részére az informatikai szabályzatok testreszabott elkészítését (IBSZ, SZMSZ, IBP).

Auditálás, infrastruktúra elemzés

Felkérésre vállaljuk cégek informatikai auditálásának gyors és szakszerű elvégzését.


it_szolg_halozatok_(Bruno_Girin-Flickr)

INFORMATIKAI ÉS STRUKTÚRÁLT HÁLÓZATOK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek informatikai és strukturált hálózatok tervezésében és kivitelezésében. Szakértelmünket bizalommal ajánljuk leendő ügyfeleink részére. Kivitelezéskor nagy figyelmet kell fordítani az eszközök és végpontok pontos jelőlésére és a hálózat dokumentálására. Ezért a hálózati dokumentáció elengedhetetlen kelléke egy hálozatüzemeltetésnek. Cégünk részletesen és mindenre kiterjedő figyelemmel, végzi el a kiépítést és a dokumentációt.


it_szolg_remote_(photosteve101-flickr)

TÁVFELÜGYELET ÉS MENEDZSMENT, SZERVER KARBANTARTÁS, ÜZEMELTETÉS

Vállaljuk versenyképes áron informatikai rendszerek felügyeletét, távoli és helyszíni karbantartását, menedzselését, szerverek (Windows, Citrix, Linux, OS X, FreeBSD …) karbantartását, üzemeltetését. Figyelem előtt tartva a költséghatékonyságot, ahol a célfeladat megengedi, különböző virtualizációs megoldások alkalmazására is van mód. Továbbá biztonsági átvilágítás után szabályozzuk a szerveren futó szükséges alkalmazások számát.